Hvad koster vandperler

Prisen på vandperler

Vandperler findes i rigtig mange prisklasser og hvis du vil have de billigste, så er Ebay et godt sted at kigge. Men man ved aldrig helt hvad man får derfra og det tager desuden oftest mindst 14 dage, at få noget hjem og over en måned er heller ikke usædvanligt. Men til gengæld får du meget billige vandperler. Priserne på vandperler via Ebay er ofte kun på omkring 25 ører pr. gram, men de herhjemme koster mellem 1 og 2 kroner pr. gram. De billigste vandperler er oftest de store og de dyreste er oftest de selvlysende vandperler.

Hvad er vandperler

Vandperler er blevet meget populært de senere år og er en smuk og farverig mulighed for at sætte kulør på blomsterbuketten eller blot til at skabe farve og liv i dekorationen.
Vandperler vedligeholdes ved at hælde nyt vand på dem, når de er ved at blive for små. Man kan få vandperler i flere forskellige størrelser og farver og det er kun fantasien, som sætter grænser for brugen af dem.

Tip: Hvis du er kommet til at hælde vandperler i håndvaskens afløb eller andre steder, hvor de ikke er så gode at have, så kan de opløses med salt.

vandperler

You may also like...