Hvad koster grus

Mange forveksler betegnelsen grus med det, som i fagsprog hedder sten. Grus er en blanding imellem sand og sten og man finder rigtig mange forskellige kvaliteter af grus.
Når prisen på grus skal afgøres, så er det i mange tilfælde slet ikke prisen på selve gruset, som man betaler mest for. Det er i stedet transporten af det.

Billigt grus i små mængder

Hvis man blot skal bruge en trillebør grus til at støbe noget fast med, så kan man ofte lave en aftale med en lokal leverandør om, at man må komme og hente det selv på en trailer og så kan man købe grus meget billigt.

Grus i mindre portioner

Man kan også købe fx grus i sække og fx koster støbemix i en sæk med ca 20 kg typisk omkring 50 kr. Dette er en forholdsvis dyr pris, men hvis man blot skal bruge en lille portion, så er det en rigtig god måde, at købe billigt grus på.
Der findes mange forhandlere af grus både de lokale og dem, som sælger online. Her kan du se en oversigt over dem, som vi faldt over, at vi kiggede efter gode forhandlere af grus på nettet

FC Beton – Kan også levere til erhverv

Wupti – Både løs og i bigbag

Frishop – Sække, Bigbags og Paller

Havehandel – Bigbags

BygHjemme – Spande, Sække og Bigbags

Grus i bigbag

Hvis man ikke kan nøjes med at par sække grus, så kan kan bestille grus i bigbags. Disse koster typisk 600 – 1000 kr. alt efter hvilken form for grus man skal bruge. Så der er mange penge at spare, hvis man køber en bigbag grus, men både fragt og håndtering kan give en udfordring. En bigbag vejer typisk 1000 kg. og er derfor ikke noget, som man lige smider på en trillebør og flytter med. Samtidig er et ton en del, og hvis man ikke skal bruge det hele, så kan det blive lidt noget biks at slippe af med resten. Men hvis man kan håndtere disse udfordringer, så er der mange penge at spare på at bestille grus på denne måde, da rigtig mange leverandører af grus har gratis fragt.

Hele læs grus

Hvis man skal bruge meget grus, så kan man få det rigtigt billigt, hvis man kan håndtere blot at få det tippet af på jorden. Hvor et enkelt ton kun koster 899 kr. så kan man få fx 10 tons for under 3000 kr. og det er endda leveret. Hvis man ikke vil have det liggende ude ved vejen, så kan man betale lidt ekstra for, at få det aflæsset med grab. Note: Det er dog ikke alle steder i landet, at man har denne mulighed. Derfor er det vigtigt lige at forhøre sig, hvis dette er nødvendigt.

You may also like...