Hvad koster en boremaskine

Den billigste pris på en boremaskine ligger på omkring 200 kr. Det kan dog ikke anbefales at købe så billig en boremaskine – ikke engang hvis det er sjældent, at man bruger den.
Førhen valgte rigtig mange at købe en ganske almindelig boremaskine, men i dag bliver der solgt lagt flere akkuboremaskiner. Dette skyldes at man i dag kan lave så billig og gode akkumaskiner, at mange foretrækker at være fri for en ledning, når de skal arbejde med maskinen.
En af de mest kendte akkuboremaskiner er fra Bosch og koster omkring 1000 kr. Mange har dog efterhånden fået øjnene op for mærker såsom Metabo, DeWalt og Hitachi. Ved at give et par hundrede kroner mere for disse maskiner, får man ofte en maskine, som holder i meget længere tid.
Der findes mange forhandlere at værktøj online og nogle gange kan der være penge at spare ved at handle alle sine ting samlet hos en af de store såsom 10-4

– mens det andre gange kan være en fordel at slå til hos en af de små, som har noget på tilbud.

Find billige priser på boremaskiner her > > >
boremaskine

Lige pt kan du få et rigtigt godt tilbud på en Makita boremaskine hos Hedestoker – med en fuld kasse med alt i tilbehør til under 2000 kr.
Tilbud på Makita Boremaskine i sæt

boremaskine

You may also like...