Hvad koster en tyverialarm

En tyverialarm er et meget vidt begreb, da man kan få tyverialarmer til alt lige fra sin cykel til sin bolig.
Hvis man er ude efter en boligalarm, så vil man kunne finde en startpakke til omkring 1500 kr. Prisen på en tyverialarm varierer for boligalarmens skyld rigtig meget, da prisen er afhængig af størrelsen på den bolig, som man gerne vil sikre.
Hvis man er ude efter en tyverialarm til ens cykel, så skal man forvente at komme af med omkring 500 kr. hvis det skal være en decideret alarm. Der findes også en del trackere, som mange kalder for tyverialarmer. Men dette er kun trackere, som kan hjælpe dig med at finde dine stjålne ting igen.

Find de billigste priser på boligalarmer her > > >
boligalarm

Vælg alarm efter din bolig

Når man skal vælge en tyverialarm til sin bolig, så er det af stor betydning, om man bor i lejlighed eller om man skal have sikret hele sin villa. Men heldigvis er der ikke ret stor forskel i prisen. Der findes rigtig mange forskellige typer af boligalarmer på markedet og man skal være meget opmærksom på, at man får en, som dækker ens behov. Meget kan man læse på nettet inden køb, men det kan alligevel være en god ide, at man tager en snak med en fagmand, så man ikke får noget forkert.

Alarmpakker med nøglebrikker

En af de foretrukne alarmtyper er dem med nøglebrikker. Nøglebrikkerne er klart at foretrække, da man ikke har problemer med glemte koder m.m. Specielt hvis man vælger en boligarlarm, hvor der er abonnement til et sikkerhedsfirma såsom falck med i. Udløste alarmer hos sådanne sikkerhedsfirmaer er nemlig oftest forbundet men en regning. Andre alarmsystemer har ikke sådanne firmaer tilkoblet men opererer via nabohjælp og så er katastrofen ikke helt så stor, hvis man kommer til at udløse en alarm.

Tyverialarm til husdyr

Hvis man har husdyr, så skal man sikre sig, at disse ikke kan udløse alarmen. Der findes forskellige typer af tyverialarmer, som ikke bliver udløst af mindre tings bevægelse. Fx kan man få alarmer, hvor der direkte står på at sensoren er dyre-imun op til fx 25 kg. Så hvis man har en kat eller en hund gående hjemme, så kan man godt købe en alarm, som ikke bliver udløst af ens husdyrs udfoldelser i løbet af dagen.

Find de billigste priser på boligalarmer her > > >
boligalarm

You may also like...