Hvad koster en hængestol

Man elsker fornemmelsen af at ligge og gynge frem og tilbare i en hængekøje, men en hængekøje kræver både en del plads og samtidig er det langt fra alle, som nyder at ligge på ryggen og læse i en god bog.
Men det giver en hængestol rigtig gode muligheder for. Man kan få hængestole til både en og flere personer og hvis man vælger en lidt større hængestol, så kan man faktisk også næsten slænge sig i sådan en på samme måde som i en sofa. Samtidig har man den dejlige vuggende fornemmelse fra en hængekøje.

Prisen på en god hængestol er meget varierende. Hvis man bare vil have en billig stofmodel, så kan man finde en i Ikea til omkring 500 kr. Men dette er så en meget skrabet udgave og den er kun til indendørs brug.
Hvis man gerne vil have en rigtig lækker hængestol til udendørs brug, så skal man forvente at skulle have hånden noget dybere i lommen, da disse stole snildt kan snige sig over 5000 kr.
Se udvalget af hængestole hos Homeshop
hangestol

En anden af de større forhandlere af hængestole er Coop. Hos Coop finder du en mindre udvalg af hængestole og hængesofaer – men her kan du til gengæld finde nogle, som er meget billige.
Coop tilbyder hængestole både med og uden stativ.

Se udvalget af hængestole og sofaer hos COOP

Hængestole på stativ

Hvis du ikke har et træ eller lignende i haven til at hænge en hængestol op i, så kan man heldigvis også få andre udgaver. Der er nemlig kommet en lang række forskellige hængestole, som er monteret i et stativ og derfor kan den stilles stort set alle steder, hvor der er et fast underlag. Hvis du gerne vil have en hængestol med stativ, så kan man ofte finde en billig til omkring 1000 kr. i de store varehuse og kæder. Hvis man gerne vil have en lidt mere specielt stol, så kan man også tage et kig hos nogle af de danske designere. Her ligger prisen dog fra omkring 20.000 kr. og opefter.

You may also like...