Hvad koster en gyngestol?

Hvad koster en gyngestol? Tjaa, det er et godt spørgsmål med så mange forskellige varianter på markedet. Gyngestole kan være afgørende for dem, der ønsker at slappe af og reducere deres stress. Ifølge flere kilder på nettet er det at sidde i en gyngestol en af de bedre måder at håndtere rygsmerter på. Kan der sættes pris på at opnå denne velvære?
Stolen har været en del af vores indretning i mange år og er et populært møbel til enhver terrasse, i børneværelset og i stuen. Prisen på en god gyngestol kan variere afhængigt af fabrikanten, de anvendte materialer samt stolens design og størrelse. Nogle af de billigste gyngestole kan koste dig så lidt som nogle få hundrede kroner, og den dyreste kan koste mere end 100.000 kr!
Der er mange virksomheder, der fremstiller gyngestole i store mængder, nærmest på samlebånd. Dette gør disse stole billigere i forhold til de stole, som er fremstillet i hånden.

Forskellige typer gyngestole og deres prisklasse

Gyngestole er tilgængelige i forskellige former af designs og med forskellig polstring. Stole fremstillet af forskellige typer hårdt træ som mahogni, fyrretræ, valnød, cedertræ, eg og teak pris starter fra omkring tusinde kroner og op. De håndfremstillede stole kan dog variere mere, alt afhængigt af fabrikanten, materialet og stolens design.

Et eksempel på en populær og smuk gyngestol er Emilia-stolen i mørkegråt stof til 999 kr, som kan fås gennem en hjemmeside som Gyngestolen.dk. Denne gyngestol er polstret med mørkegråt corsica stof, som er både slidstærkt og lækkert at røre ved. En anden billig og flot stol til stuen kunne være Abbey-gyngestolen til 849 kr. Denne stol kommer i lækkert mørkegråt Darin stof og med forkromet stel.
Børnegyngestole er også populære i disse dage. Stole til børn med sjove farver og søde motiver kan hjælpe dit barn med at udvikle sin fantasi og få det til at føle sig trygt og afslappet. Den billigste barnestol koster helt ned til 499 kr som ny. Generelt gælder, at jo større stolen er, desto dyrere bliver den også. Det er derfor gyngestolene til børn generelt er en del billigere end stolene til voksne!
I den dyrere ende af prisskalaen er stolene fra den danske designer Wegner. Disse ikoniske stole i skandinavisk, minimalistisk design har for længst gået deres sejrsgang rundt i verden. Med en pris på op til 40.000 kr pr. stk. får man så også et fantastisk flot møbel, der kan vare en livstid.

Hvis du er på et stramt budget, og du ønsker en en gyngestol, der ikke koster dig så meget, kan du vælge en brugt gyngestol fra den Blaa Avis. At sætte en gammel og brugt gyngestol i stand kan også være lidt af et afslappende hobbyprojekt. Stole fra den Blaa Avis kan typisk fås helt ned til blot 200 kr! Når alt dette er sagt, så er gyngestole trods alt fremstillet for optimal komfort og er beregnet til at blive brugt gennem mange og lange år. Sørg derfor for at du vælger en, der kan holde længe og opfylde alle dine behov.
God gyngen!

You may also like...