Hvad koster en elevationsseng

Hvor meget skal man egentlig give for en elevationsseng, hvis man gerne vil have en god seng?

Der findes et hav af producenter af elevationssenge og priserne starter helt nede omkring 5000 kr. for en dobbeltseng og fortsætter næsten i det uendelige. Og hvis man vil have en god elevationsseng, så skal man bestemt ikke nøjes med en dobbeltseng til omkring 5000 kr.
Som med alt andet, så får man præcis, hvad man betaler for og hvis man køber en elevationsseng for billigt, så får man en dårlig madras og man får også noget billigt elektronik.
Så en anbefaling er, at man køber sin seng i en prisklasse på omkring 7000 kr. pr. enkeltseng og omkring 10-12.000 kr. for en dobbeltseng.Køb elevationsseng efter din vægt

En af de ting, som sikrer en rigtig god nats søvn er, at din seng passer til dig og her skal man være meget opmærksom på, at ens vægt er af stor betydning. Det er ikke ligegyldigt, om man vejer 50 kg eller 150 kg. når man vælger seng. Mange tror at det kun er madrassen, som har noget med vægten at gøre, men faktisk har rigtig mange elevationssenge også en stor del af affjedringen indbygget i selve sengen og derfor skal man huske at have det med i overvejelserne.

Airpur Mind Elevationsseng

En af de senge, som der bliver snakket en del om i skrivende stund er Airpur Mind, som der har kørt rigtig mange reklamer for i tv. Her er vi oppe og kigge på elevationssenge i den bedre ende af skalaen, fordi der ligger nogle rigtig gode madrasser i sengen og så er der også lavet elektronik, som kan holde i rigtig mange år.

Køb gode madrasser

En af de ting, som mange går fejl af, når de vælger elevationsseng er madrassen. En madras til en elevationsseng er lidt anderledes end andre madrasser, da den er nød til at være forholdsvis bøjelig for at kunne følge understellet, når man justerer på sengen.
Dette gør at madrassen er lidt anderledes at sove på, end hvis man ligger på en springmadras eller på en boksmadras. Så når du skal have ny seng eller hvis du skal skifte madrassen til din gamle elevationsseng ud, så husk at kigge efter vægtanbefalingen eller spørg, hvis du vælger at handle i en fysisk forretning.

Spar mange penge online

Du bør dog være opmærksom på, at specielt på elevationssenge kan der være rigtig mange penge at spare ved at handle online. Det er ikke usædvanligt at se priser på nettet, som ligger helt op mod 40% under vejledende udsalgspris i forretningerne. Så husk at kigge dig godt for, inden du køber din nye seng.

You may also like...