Hvad koster kravlestrømpebukser

Noget af det, som helt sikkert holder børn tilbage er, når de slår sig. Et af tidspunkterne er, når de skal lære at kravle. Dels vælter en del eller hvis de glider. Derfor er der blevet udviklet specielle kravlestrømpebukser, som hjælper dit barn godt og sikkert i gang med at kravle.

På de fleste kravlestrømpebukser er der både skridsikring på knæene og under fødderne og tæerne og foruden at det giver et godt greb for de små, så giver det også en forstærkning i strømpebukserne, så de ikke bliver slidt så hurtigt på de udsatte steder.
Gå direkte til tilbuddet hos Svanebutikken

Der findes forskellige producenter og kvaliteter i kravlestrømpebukser, men da der er tale om produkter til de helt små, så er de fleste lavet i lækker varm og elastisk uld, så de både er behagelige at have på, sidder rigtigt godt og ikke indeholde skadelige stoffer. Det er derfor meget svært at finde billige kravlestrømpebukser, da det er langt de færreste forældre, som vil risikere, at deres børn kommer i kontakt med noget, som kan give dem problemer senere i livet.
Nogle af de mest kendte kravlestrømpebukser på det danske marked kommer fra Gobabygo og koster mellem 129 kr. og 169 kr. alt efter om man kan finde dem på tilbud eller om man skal betale fuld pris for dem.

Du kan finde dagspriser på kravlestrømpebukser her og se gode tips til at hjælpe din barn godt på vej.

You may also like...