Hvad koster en pilleovn

En træpilleovn er et godt alternativ til et pillefyr, hvis man grundet forskellige ting ikke har mulighed for at have sådan et stående.

Der kan være mange grunde til, at det kniber med muligheden for et almindeligt pillefyr, men oftest skyldes det pladsmangel.

En pillebrændeovn fylder til sammenligning næsten ikke mere end en almindelig brændeovn og i store træk er den største ulempe ved en træpilleovn, at man svagt kan høre, når der bliver tilført ny brændsel. Dette er dog overkommeligt, når man så ser på alle de mange fordele.

En største og vigtigst begrundelse, som de fleste har for at købe en pillebrændeovn er, at den er næsten selvkørende. Man skal naturligvis fylde nogle piller på af og til, men arbejdet er minimalt set i forhold til, hvis man skulle holde gang i en almindelig brændeovn. Desuden er det noget lettere at hente købe nogle træpiller i en pose fremfor at skulle stå og bikse med brænde en masse weekender.

Hvilken pilleovn skal jeg vælge

Hvis du gerne vil læse mere om pilleovne og alle de fordele, som de forskellige modeller byder på, så er www.hedestoker.dk et super godt sted at starte, da de dels har et godt udvalg i pilleovn og desuden har den ekspertise, som skal til for at sikre, at du får den helt rigtige pilleovn.

Pilleovne pris

Pilleovn fås i prisklasser fra omkring lige i underkanten af 10.000 kr. men hvis man skal bruge en pilleovn til at dække et meget stort energibehov, skal man forvente, at prisen kan ryge helt op over 20.000 kr.

You may also like...