Hvad koster Netflix

Netflix kan i skrivende stund fås fra 79 kr. pr. måned.

Der har været mange rygter om, at prisen på Netflix skulle stige snart, men fakta er, at mens Netflix er blevet sat op i mange andre lande, så har prisen været stabil her hjemme i Danmark og der er kun sket en ændring. Denne ændring består i, at man har sat prisen for den store pakke med 4 skærme ned med 10 kr. pr. md, så man nu kan købe adgang til at se Netflix på 4 enheder samtidigt for kun 109 kr pr. md.

Netflix er ikke noget nyt fænomen, da det blev stiftet helt tilbage i 1997. Stille og roligt har Netflix spredt sig i de andre lande, men her i Danmark skulle der gå 15 år, inden vi kunne få glæde af denne service. Og første gang at man kunne komme til at se Netflix i Danmark var derfor først ultimo 2012.
Udvalget på den danske Netflix
I Danmark kan man ikke se de samme programmer, som man kan i mange af de andre store lande. Grunden til at det er sådan skyldes dels, at man gerne vil tilbyde danske undertekster og desuden har det noget med rettigheder at gøre.
Specielt på det amerikanske marked bliver der købt rettigheder, til at se tingene først og derfor går der ofte ret lang tid, inden de helt store titler kommer til Danmark.
Men langt den største hindring ligger i at levere danske tekster. Det kræver rigtig store ressourcer at tekste film og serier og derfor er der en del af de amerikanske eller andre udenlandske elementer, som aldrig kommer på det danske netflix. Det koster en del at tekste film og serier og derfor bliver der kun tekstet til dem, som man er forholdsvis sikre på, at folk har lyst til at se.