Hvad koster det at bygge til?

Hvad koster det at bygge til?

Gennemsnitsprisen for at bygge til er på ca. 20.000 kr.

Er prisen ens i hele Danmark?

Prisen for at bygge til er selvfølgelig afhængig af rigtig mange faktorer og en af dem er beliggenhed. Her tænker du måske, at byggematerialer koster vel det samme i København og i Ålborg – men nej, det gør de faktisk ikke.
Lønningerne er langt fra de samme i hovedstadsområdet, som de er i provinsen og herudover kommer man også af med noget større udgifter til fx sand og støbemix, da der er langt større omkostninger for at levere et læs sand inde i midtbyen af København end der fx er ved at levere det i Brande, hvor grusgraven ligger lige ved siden af.
Desuden er både grund og boligpriser langt højere i byerne end på landet og derfor koster det mere for tømmerhandlen at have sine lokaler. I sidste ende er der kun en til at betale for gildet og det er forbrugeren, som kan stå meget uforstående overfor nogle sommetider ret voldsomme priser.
Hvis man gerne vil tjekke priserne ud inden handel, så kan det være en god ide at smutte en tur på nettet inden købet. Fx kan man sammenligne priser fra Bygmax eller Frishop. Begge er byggemarkeder online, hvor der er rigtigt meget at vælge imellem og hvor der sidder folk klar til at hjælpe en med indkøbene.

BygMax

Frishop

Får den billigste pris på din nye tilbygning

Hvis du gerne vil have den billigste pris på din nye tilbygning og du enten ikke har evnerne eller tiden til at bygge selv, så kan det anbefales at indhente 3 tilbud fra håndværkere. I dag findes der side online, hvor man kan søge om 3 tilbud og så behøver man ikke selv bruge tiden på det eller sætte sig ind i en masse tekniske ting omkring sin nye tilbygning

Nogle gange kan det også være en god ide at tage fat i ens lokale byggemarked. De handler ofte med håndværkerne og kan derfor også ofte være behjælpelig med at finde en god og reel håndværker til byggeprojektet. Nogle gange kan de faktisk også være med som rådgivere og så kan man godt selv være bygherre, selvom man ikke ved super meget om byggerier

Spar op til 50% på byggematerialer, VVS og Værktøj. Køb online på 10-4.dk

You may also like...