Hvad koster en gummibåd

En gummibåd af god kvalitet kan fås til priser fra omkring 200 kr. Men så er det en gummibåd til leg og til børn. Hvis man gerne vil have en mere stabil gummibåd, som man kan bruge fx til at tage ud og fiske i nogle stykke og som også kan bære voksne mennesker, så skal man forvente, at en gummibåd koster omkring 800 kr.

Gummibåd til børn

Der findes en del forskellige forhandlere af gummibåde til børn og man behøver faktisk ikke være så opmærksom på, hvilken en som man køber. Der er stor forskel i pris og derfor også i kvaltiet. Så hvis man gerne vil have en gummibåd, som kan holde i mange år, så sæt et par tusinde kroner af til en. Men hvis det bare skal være en billig gummibåd, som muligvis kun bliver brugt en enkelt sæson, så køb bare en af de billige til 200 kr.

Kæmpe udvalg i forskellige typer Gummibåde
gummibåd

Gummibåd til voksne

Man selvfølgelige godt købe billigere gummibåde, men så får man ikke en, som kan holde til at blive brugt i flere sæsoner og som kan bruges af flere voksne.
Man finder rigtig mange fine billige gummibåde på det danske marked, som fint kan bruges til en lille hyggetur med en enkelt voksen og et barn. Men hvis man har planer om at bruge sin gummibåd af og til, så bør man overveje at købe en, som er i en lidt højere klasse, både når det kommer til funktionalitet og til kvalitet. En af de helt store forskelle på gummibåde er kvaliteten af åreholderne. Hvis man køber meget billigt, så vil man ofte opdage, at dels smutter årerne alt for let ud af holderne og dels, så er området omkring holderne ikke særligt stabilt og derfor flytter årerne sig, når man skal padle og det hele bliver derved svært at få til at fungere.
Hvis man gerne vil bruge sin gummibåd rigtig meget, så kan man få nogle, som der er oppustelige sæder i, så man nærmest har sin lænestol med på turen.

Gummibåd til fiskeri

Hvis man har planer om at ville fiske fra sin gummibåd, så bør man overveje at købe en lidt større båd fra starten af og gerne en med holdere til fiskestænger. Hvis man tit er to, som overvej at købe en gummibåd til 3 eller til 4 personer. Når man kun er to afsted, så er det rart, at man har plads til nogle kasser med fiskegrej, en køletaske til fangsten og ofte også en til madpakken og en øl eller en sodavand til frokosten. Mange vil rigtig gerne med ud på en fisketur en gang imellem og hvis man så har pladsen, så er det hyggeligt at kunne tage flere afsted.

Typer af gummibåde

De fleste tror kun, at en gummibåd er noget, som man giver til børn at plaske rundt med i poolen eller til at sejle en lille familietur i den nærliggende sø. Men man kan faktisk få rigtig mange forskellige typer af gummibåde. Nogle kender nok de redningsbåde, som man af og til støder på – om ikke andet så i udenlandske film. Men faktisk findes typer som kajak også som gummibåd.
Et af de steder , hvor man kan finde mange forskellige typer af gummibåde til både voksne og børn herhjemme er hos Eurotoys

Hvis man gerne vil have en god og kraftig gummibåd, som man også kan sætte en påhængsmotor på, så skal man lige en tand op i prisklassen. En god kvalitet gummibåd med motor koster i om egnen af 5000 kr. og så skal man beregne en motor oveni.
Hvis du gerne vil have en af de mere professionelle gummibåde med hård bund og til motor, så kan det anbefales at smutte en tur forbi hos Marineudstyr

Find top professionelle gummibåde til motor her

You may also like...