Hvad koster løbesko

Prisen på løbesko ligger fra omkring 500 kr. og opefter.

Hvis du blot vil have et par bilige løbesko, så kan du sagtens finde et par fornuftige sko i fx Bilka, men hvis du er på udkig efter de optimale løbesko, så er det ikke i supermarkederne, at du skal kigge.

Få lavet en løbetest

Hvis du løber meget eller overvejer at gøre det, så skal man i de fleste tilfælde søge for at få lavet en løbetest. Der findes en lang række butikker, der ligesom fx http://www.givskovloeb.dk/ har specialiseret sig i, at sørge for at du får de helt rigtige løbesko. Det koster selvfølgelige at få lavet sådan en test og det koster også mere end 500 kr. at få det helt rigtige løbesko i bedste kvalitet. Men i forhold til at løbe sig til et dårligt knæ, hofte eller andet, så er pengene givet rigtig godt ud.

Køb løbesko uden løbetest

Som skrevet ovenover, så bør man i de flest tilfælde få lavet en løbetest, hvis man skal have nogle løbesko, som sidder helt optimalt. Grunden til at der ikke står altid er, at der findes nogle producenter af løbesko, som har formået at udvikle løbesko, som selv kan tilpasse sig til din personlige løbestil. En af disse producenter er Diadora, som har udviklet Blushield teknologien. Med denne teknologi er det muligt at lave den helt optimale løbesko til forbrugeren og forbrugeren kan spare mange penge til løbetest. En af de største fordele ved Blushield teknologien er også, at hvis din løbestil ændrer sig, så tilpasser skoen sig bare.

Du kan se meget mere om Diadora Blushield hos Cykelpartner.

Læs mere om Diadora Blushield Løbesko her!!
løbesko

You may also like...