Hvad koster et carbon hjulsæt

Hvis man gerne vil have et karbon hjulsæt af god kvalitet, så skal man forvente at skulle give mellem 6.000 kr. og 12.000 kr.
Man kan godt få hjulsæt som er både billigere og dyrere, men så er der for de billigeres vedkommende enten tale om et ekstremt godt tilbud eller et hjulsæt, som ikke er af særlig god kvalitet.

Find billigste pris på carbon hjulsæt her > > >

Der findes rigtig mange forskellige slags cykelhjul og det er ikke kun til de forskellige typer af cykler, at man finder forskellige hjul.
Der findes selvfølgelig både cykelhjul til mtb, til citybike, til børnecykler og til racercykler, men også indenfor de forskellige typer cykler findes der mange forskellige slags cykelhjul og et af dem er carbon cykelhjul.

Carbon, Karbon, Kulfiber eller glasfiber

Kært barn har mange navne og carbon er det engelske ord for karbon, som er den rette betegnelse for materialet på dansk. Karbon er lavet af en blanding, som indeholder kulfiber og som er et rigtig stærkt og let materiale, hvis det bliver lavet på den rigtige måde. Når man bygger noget op i karbon fungerer det på samme måde, som når man bygger noget op i glasfiber. Man har nogle papirstynde små stykker vævet kulfiber, som man bygger op ved at lime stykkerne sammen lagvis til det ønskede materiale. Det er rigtig vigtigt, at denne opbygning foregår korrekt og at man bruger så lidt lim som muligt. Hvis man får fat i et produkt, som ikke er lavet ordenligt, så vil det være tungere end forventet, men hvad er meget værre er, at det vil være alt for blødt. Dette betyder dårlig komfort i forbindelse med cykling, da man i vil have en ustabil cykel, men det betyder også, at ens komponenter går alt for let i stykker.

duraace hjulsæt

You may also like...