Hvad koster et pillefyr

Et pillefyr kan man købe i mange mærker og modeller og der er rigtig stor forskel på dem.
Hvis man har et mindre hus og blot vil have et billigt pillefyr, så findes der nogle rigtig gode og effektive sammenbyggede minifyr, som man kan købe i ren handel til under 25.000 kr. og så får man altid minimum 3500 kr. i tilskud, når man skifter det gamle olie-, pille- eller stokerfyr ud med et nyere og mere effektiv pillefyr. Man får et tilskud, som er afhængig af, hvilken varmekilde man har i forvejen. Så hvis man fx skifter et gammel oliefyr ud, får man noget mere i tilskud end man gør, hvis man skifter et andet pillefyr ud.

Husk at søge inden du monterer dit pillefyr

En vigtig ting er dog, at man husker at få søgt om tilskud inden man monterer det nye fyr. Ellers er man nemlig ikke berettiget til tilskud. Desuden skal man huske, at det ikke er en selv, som skal søge om tilskuddet. Tilskuddet skal søges af forhandleren af pillefyret.
hvad koster et stokerfyr

Andre variabler ved køb af pillefyr

Foruden tilskud og prisen på pillefyret, er der også rigtig mange andre ting, som spiller ind, når man skal købe og eventuelt installere et pillefyr. Vi har tidligere skrevet op priserne på at opsætte nye pillefyr her på siden og du kan måske finde inspiration i vores gamle artikel om pris på et nyt pillefyr .

You may also like...