Hvad koster en Høvding Airbag cykelhjelm

Det helt nye indenfor sikkerhed på cykler er, at man kan få en cykelhjelm, som selv puster sig op, hvis man kommer ud for et uheld.

Denne type cykelhjelm bliver kaldt for en airbag cykelhjelm, men faktisk kommer den fra en bestemt producent, så det helt rigtige navn for den er En Høvding cykelhjelm og det er ikke en af de billigste hjelme på markedet med sin pris på lige i underkanten af et par tusinde i almindelig vejledende udsalgpris.

Billig Hövdin cykelhjelm

Den nævnte pris er som sagt den vejledende pris og det er langt fra alle forhandlere, som benytter sig af den – i hvert fald ikke hele tiden.
Dels kan man tit finde den oppustelige cykelhjelm til priser på omkring 1800 kr. uden at de er på tilbud. Prisen for en Høvding airbag hjelm kan dog godt komme noget længere ned, hvis man er heldig at finde dem på tilbud eller på udsalg.

Det er dog også en cykelhjelm, som folk er villige til at betale prisen for, så det kan være svært at finde den billigt eller direkte på tilbud, lige når man står og skal købe cykelhjelmen. Hvis det er tilfældet, så kan det anbefales, at man køber den hos en af de forhandlere, som har prisgaranti. Og vær her opmærksom på, at prismatch og prisgaranti ikke er det samme. Hvis man køber med prismatch, så kræver det tit, at man kun bliver sikret billigste pris, hvis man gør opmærksom på det inden køb. Hvis man køber et sted med prisgaranti, så kan man også komme bagefter og sige, at man har set varen billigere et andet sted og så blive kompenseret.

Hvis man ikke gider gå på jagt efter en cykelhjelm på de forskellige shops for at finde en billig Høvding cykelhjelm, så kan man også tjekke priserne ud på Pricerunner. Man bør dog her være opmærksom på, at det ikke er alle shops, som er repræsenteret der, det er kun dem, som vil betale for at blive vist.

Hvad er den airbag cykelhjelm

En airbag cykelhjelm er en cykelhjelm, der selv puster sig op, når der er brug for hjelmen.
En af de helt store fordele ved en airbag cykelhjelm er, at den ikke skal sidde ovenpå hovedet, når man er ude at cykle, men at man spænder den rundt om ens nakke.
Det betyder dels, at man ikke få ødelagt frisuren og så slipper man for at køre rundt med en cykelhjelm, som de fleste ikke synes pynter på udseendet.

Hvilken størrelse skal man vælge i Høvding cykelhjelm

Det er ret nemt at finde sin størrelse i Høvding cykelhjelm – man skal nemlig blot måle omkredsen af sin hals og så købe efter det.

Hvis ens hals måler mindre end 36 cm, så skal man have en small
Hvis ens hals måler mellem 34 og 42 cm, så skal man købe en medium hjelm
Og hvis ens hals måler mellem 38 og 45 cm, så kan man passe en large i størrelse

Forsikring i forbindelse med brugen af en Høvding cykelhjelm

Airbag cykelhjelmen fra Høvding er godkendt som cykelhjelm og derfor dækker forsikringen også, når man bruger hjelmen.

Der er faktisk en ekstra ting, som forsikringen dækker og det er udskiftningen af den patron, som får cykelhjelmen til at puste sig op – hvis dette er sket om et uheld
Det er meget vigtigt at være opmærksom på dette, da cykelhjelmen også kan gå af, hvis du bukker dig for at tage en liter mælk på nederste hylde i køledisken. Og nej – det er ikke mælken som gør udslaget – men bevægelsen.

En høvding cykelhjelm bliver aktiveret ved, at den registrerer en bevægelse, som minder om et fald eller en påkørsel og dette er samme bevægemønster, som når man bukker sig efter noget. Så hvis du inverterer i en airbag cykelhjelm, så husk at tage den af, når du ikke cykler.

You may also like...