Hvad koster en mårfælde

En mårfælde til indfangning af levende mårkatte fås til omkring 500 kr.

En mårfælde kan være nødvendig, hvis man er plaget af mår på loftet eller hvis man har mår i områder, hvor man fx har agerhøns eller måske bare almindelige høns. Måren kan på samme måde som ræven gå i blodrus og slå en hel hønsegård ihjel. I sådanne tilfælde kan man anskaffe sig en mårfælde og indfange måren i.

Mårfælder fås kun i udgaver beregnet til at indfange levende mårkatte og man skal derfor gøre op med sig selv, at man skal være villig til at aflive måren eller til at køre den et andet sted hen og lukke den ud.

Også i huse er måren meget uvelkommen, da den på meget kort tid kan ødelægge rigtig meget isolering i sin jagt på mus og rotter og andre dyr på loftet -her kan det være en fin løsning af sætte en fælde op og måske lægge et par æg eller andet for måren attraktiv føde i fælden.

Når man bruger fælder til at fange levende dyr i, er det meget vigtigt at man ser til fælderne dagligt. Hvis man har en fælde stående på et husloft bør man se til den flere gange om dagen, da temperaturen kan blive ekstremt høj og det derfor vil være dyreplageri, at lade en mår eller måske naboens kat sidde i fælden ret længe.morfaldebanner

You may also like...