Binære optioner og hvad det koster at komme i gang

Binære optioner er en handelsform som ikke alene i Danmark, men i hele verden er rigtig ny. Binære optioner går ret simpelt ud på, at handle på forskellige værdiers udvikling, inden for selvbestemte tidsrammer.

Man kan eksempelvis vælge at handle/satse 10 Euro på, at verdensmarkedsværdien på majs, er faldet indenfor de næste 30 minutter. Efter de 30 minutter er gået, bliver der gjort op med om værdien på majs er steget eller faldet, med udgangspunkt i tidspunktet man lagde sin handel på. Har man handlet rigtigt, og værdien på majs som forudset er faldet, får man en gevinst på mellem 75% og 90% af det handlede beløb. Viser det sig at man har handlet forkert, og værdien på majs er steget, mister man mellem 90% og 100% af det satsede beløb.

Binære optioner er altså ret så lige til, og kræver ikke en kendskab indenfor aktiehandel eller andre investeringsformer. Man kan handle på både negative og positive udviklinger, og dette gør binære optioner så attraktivt.

Det er relativt let at tjene penge på binære optioner, hvis man benytter sig af de rette værktøjer. Der findes online rigtig mange sider, som gerne vil guide en i at komme i gang med dette, og ret hurtigt finde ud af hvordan man kan tjene penge på dem.

Hvad koster det at komme i gang med binære optioner?

Man kan tjene mange penge på binære optioner, og dette afspejler sig også en smule i ”prisen” for at komme i gang med at handle på dem.

Man handler binære optioner hos forskellige binære options mæglere, og disse tager som ofte et startbeløb på ca. 200 euro for at man kan komme i gang med at handle. Prisen dækker alt, og man får sågar mulighed for at spille for alle de penge man ligger ind på sin handelskonto. Vælger man altså at indskyde 200 euro, har man også 200 euro at handle for. VI har nedenfor listet nogle priseksempler op:

 

BD Swiss: 200€

Banc De Binary: $250

24option: $250

Traderush: $200

You may also like...