Hvad koster et sms lån?

At låne på nettet er efterhånden blevet mere hyppigt, og flere mennesker gør det, frem for at opsøge banken, hvis de har behov for et lån. Der findes efterhånden mange forskellige lånetyper på nettet, og især SMS lån, er en lånetype, som efterhånden har vundet indpas på lånemarkedet. Det minder tilnærmelsesvis om et kviklån, da begge lånetyper typisk skal tilbagebetales inden for få dage. SMS lån er endvidere kendetegnet på grund af det relativt lille lånebeløb, hvilket også gør det til et lån, man tager, hvis man eksempelvis mangler lidt ekstra penge sidst på måneden.

Men hvad koster SMS lån egentlig? Spørgsmålet om priser, er rigtig mange danskere ofte opsat på, at få svar på, hvilket heller ikke er en skidt ting, da man hurtigt kan blive overrasket over prisen, når det omhandler de forskellige lånetyper. Da et SMS lån er nemt og hurtigt at optage, betyder det også, at renten ofte er utrolig høj. En god fingerregel her, kan være, at jo kortere løbetid, du har, dets højere vil renten også være på dit SMS lån. Hvis du er i tvivl om, hvor du bør optage dit SMS lån, kan det være en rigtig god idé, at tjekke nettet, da du der kan finde præcise beskrivelser af de forskellige udbyderes SMS lån, priser og tilbud.

Vivus SMS lån lader dig låne 4.000 kr. helt gratis i 30 dage, hvis der skal gives et specifikt eksempel. Hvis du eksempelvis går med drømmen om en ny computer, og skal låne 8.000 kr. til den, vil det hos Vivus koste dig omkring 1.500 kr. at låne pengene, hvilket du har 30 dage til at tilbagebetale.

Endvidere er dit første lån hos Kvikautomaten gratis, og generelt kan du optage de fleste SMS lån rente- og afdragsfrit de første dage, hvilket er en ekstra bonus, du får, hos de forskellige udbydere. Måske er du på udkig efter det billigste SMS lån, men kan ikke finde ud af, hvad der er billigst? Så kan en god idé være, at ansøge om lånet fra forskellige udbydere, vælge det billigste derefter og så takke nej til de øvrige.

You may also like...