Hvad koster et flag

Prisen på et flag kan variere lige fra 1 krone og helt op til flere hundrede kroner. Det skyldes, at et flag er et vidt begreb.

Find billigste pris på flag her > > >

Dannebrog til at sætte i flagstangen

Dannebrog flagNår man tænker på det danske flag, så tænker langt de fleste på det stofflag, som vejrer i flagstængerne rundt omkring. Og hvis det er den type flag, som man er på jagt efter, så ligger prisen på alt lige fra under 100 kr. og helt op omkring 1000 kr. Der er ekstrem stor forskel på holdbarheden på et flag til 75 kr. og på et til 1000 kr. Der er selvfølgelig stor forskel på, om man skal have et lille flag til en flagstang på et par meter og på et af de helt store flag på over 2 meter til de helt store flagstænger.

Dannebrog til lagkagen

Man kan selvfølgelig også få Dannebrog til lagkagen i flere varianter. Mange tænker her på de små papirsflag på en lille tandstikker, som man bruger til at sætte oveni lagkagen eller i fødselsdagsbollerne, men man kan faktisk også får en hel fondanttop, som er et spisbart flag til at lægge ovenpå lagkagen.

Forhandlere af flag til flagstangen

Hvis du er på udkig efter et nyt flag til din flagstang, så kan vi anbefale, at du tager et kig forbi en shop, som har specialiseret sig i at lave rigtig flotte og gode holdbare flag i de rigtige dimensioner.
En af de helt store og mest populære shops er Flagshoppen

You may also like...