Hvad koster en laser?

Når man skal ud af investere i en laser, er der flere ting, man skal tage højde for. Skal den kunne bruges både indendørs og udendørs, er der behov for at den er vandtæt, hvilke projekter skal den bruges til. Listen er lang.

Her er samlet 3 typer af laser i hver deres prisklasse med hver deres specifikationer

Den første laser er geoFENNEL Linjelaser, som er en lille kompakt laser til indendørs brug. Den er særligt god, når man skal montere køkken, beslag, lister og vinkler og samtidig er den nem at betjene. Denne laser kan man finde til lidt over 1000 kr.

Et bud på en laser i mellemklassen rent prismæssigt er geoFENNEL Rotationslaseren. Denne kan bruges både inden- og udendørs og har en stor rækkevidde ved brug af den medfølgende modtager. Den er særligt god til afsætning af højde ved støbning af betongulv eller ved afretning af sand ved fliselægning o.lign. Laserlinjerne er usædvanlig lette at se pga. PowerSwitch-teknologien. Denne laser kan man finde til en pris omkring de 4500 kr.

Den sidste laser i den høje prisklasse er SPECTRA Rotationslaseren. En robust og meget præcis laser, der både kan anvendes inden- og udendørs. Den kan tåle det hårde liv på en byggeplads og er tilmed vandtæt. Denne laser kan man finde til lidt over 11.000 kr.

Der er altså stor forskel på hvad en laser koster i forhold til hvad den skal kunne og hvilke projekter man skal bruge den til.

For at finde frem til den rette og vær sikker i din sag, inden du klikker en laser hjem, kan idé være at få en demonstration af laserne. Hos Toolster.dk tilbyder de denne service ganske gratis. På den måde kan du både se laseren i brug og få råd og vejledning af en fagmand. Så er du sikker på at investere i den rette laser.

You may also like...