Hvad koster en pokal

Prisen på pokaler hænger som alt andet sammen med kvaliteten.

Hvis man bare gerne vil have en eller anden plastikdims som præmie til ungernes skattejagt, så kan man sagtens finde pokaler fra 50 kr. og opefter.

På nettet finder man masser af shops, som forhandler pokaler og hvis man gerne vil finde billige pokaler, så kan det anbefales at tage et kig på billigepokaler.dk

Men hvis man gerne vil have en pokal eller trofæ, som skal gøre modtageren glad og som man har lyst til at have stående fremme, så er det ikke usædvanligt, at prisen for en pokal render op over 1000 kr. Og så er det ofte uden indgravering.

Pokaler med indgravering

Der findes mange steder, hvor man kan købe pokaler med gravering og det koster oftest under 50 kr. Men mange gange er der en begrænsning på antal tegn og det kan derfor være svært, hvis man gerne måde til have indgraveret et navn og sin egen tekst fx hvilket stævne m.m. trofæet gælder for.

Men man kan også overveje at få lavet en langt mere personlig pokal eller trofæ, hvor man fx får indgraveret sit helt eget billede og tekst. Disse pokaler kan laves i flere materialer, men de flotteste, som jeg selv har set var lavet i spejlglas og var lavet af http://fl-tackle.flemminglauridsen.dk Første gang jeg så dem var til en fiskekonkurrence og anden gang var til minde om en personlig rekord på en stor fangst.
En pokal / minde af den slags bliver solgt til kun 375 kr. og hvis man skulle købe en almindelig pokal med indgravering, så vil en af fornuftig kvalitet hurtigt løbe op i et par hundrede kroner.

Hvis man er en klub og skal have en hel stak pokaler til fx fodbold, håndbold, basketball m.m. Så er økonomien næppe til at give alle sådan en pokal. Men hvis man fx er blevet klubmester i den lokale rideklub, så kunne en pokal med billede af rytter og hest samt præstationer være et flot evigt minde og også noget, som man har mere lyst til at have stående fremme, end man normalt har med pokaler.

Hvor køber man de billigste pokaler

Hvis man udelukkende går efter prisen, så kan det klart anbefales at købe pokaler online. Langt de fleste steder kan man læse sig frem til kvaliteten af dem og så bliver man oftest ikke skuffet. Det kræver selvfølgelig, at man er lidt realistisk omkring, hvad tingene koster.
Hvis man vælger at købe pokaler med beskrivelsen plastik til en pris på 30 kr. pr stk., så skal man ikke forvente, at man får et produkt hjem, som oser af kvalitet og ligner en pokal i ægte sølv eller guld.

Hvis man vil være helt sikker, så skal man enten tage kontakt til en onlineshop og finde ud af, om der er en mulighed for at se pokalerne i virkeligheden, bestille et enkelt eksemplar eller handle i en fysisk butik med pokaler. Men hvis man vælger den sidste løsning, så vil prisen være en smule højere, end hvis det hele kan klares online. Handler i en fysisk butik skal jo både dække nogle ofte dyre lokaler og den tid, som der går med personlig betjening. Til gengæld går man oftest tilfreds hjem fra en fysisk butik og man sparer sin egen tid til at skulle sætte sig ind i tingene.

You may also like...