Hvad koster et spisebord

Spisebordet er for langt de fleste et af de vigtigste møbler i hjemmet. Det er ikke kun har at mange sidder og spiser, men det er også her at børnene sidder og tegner og for manges vedkommende er det også her, at man sætter sig med sin bærbare computer, når man skal arbejde hjemmefra.
Priserne på spiseborde svinger fra ganske få hundrede kroner og til rigtig mange tusind kroner.
Prisen på et spisebord afgøres både af bordets størrelse – men også materialerne, som bordet er lavet af sammen med producenten af bordet spiller en vigtig rolle.

Billigt spisebord

Hvis man lige er flyttet hjemmefra eller hvis man blot mangler et lille spisebord til køkkenet, så kan man ofte med fordel gå i de typiske lavpris forretninger, som handler med møbler og interiør. Hvis man skal have handlet større ind, så kan Ikea anbefales, men ellers kan steder såsom Jysk, Idemøbler, Ilva eller Bilka også være muligheder. Mange af disse steder kan man få små spisebord helt i prisklassen omkring et par hundrede kroner.

Spisebord med udtræk

Hvis man derimod sommetider skal have rigtig mange gæster på besøg og gerne vil have plads til rigtig mange ved bordet, så skal man ofte til at kigge lidt mere på de større huse, der udelukkende handler med møbler.
Mange vil i dette tilfælde vælge at købe et spisebord med udtræk, så man til dagligt kan have et mindre møbel stående og så kan lægge en ekstra plade eller flere i, når der er brug for plads til rigtig mange gæster.

Spisebord med stole

Hvis man mangler både spisebord og stole, så kan man ofte spare mange penge på at købe det som et sæt. Hvis man køber et spisebord med stole som sæt, så er man forholdsvis sikker på, at materialet i stole og bord opfører sig ens. Det er set før, at man gå ud og køber et spisebord i lys eg og køber stole et andet sted i lys eg og at bord og stole matcher hinanden 100% i farven i starten. Men når det så er gået et par år, så står man måske med et spisebord i en flot lys egefarve og nogle stole, som er blevet væsentligt mere grå eller er blevet lysere. Så hvis man ikke køber et sæt med bord og stole, så bør man overveje at købe noget, som ikke ligger alt for tæt op af hinanden i farven.

You may also like...